SNÖ!

Jag vet inte om det är bra eller dåligt att det snöar.. Jag gillar det inte för det är kallt, OCH att Anand söpurrar folk..! Fast jag råkade bryta hans näsben så vi är kvitt. Eller ja, han sa att det gjorde ont i alla fall. Fast jag bad om förlåtselse, och han sa att det inte gjorde något. Fast jag har ju anledningen till det. Han tänkte snöpurra mig! Men, gjort är gjort.. Antar jag..
Det bra med snö är väl att man kan ha snöbollskrig. Det är speciellt kul med klassen. Det var det vi gjorde idag i skolan. Fast ibland är ju olyckan framme. Som att man ramlar och bryter rumpan eller blir snöpurrad.. Det är också bra med snö för man får lite julstämning och man kan åka i backar med pulka/madrass/bob. Ja, jag vet. jag kan vara lite barnslig ibland. Fast man ska ju leva livet! Det gör jag, så gott jag kan i alla fall.
 
Vi tog sprutan idag. den mot mässlingen, röda hund och påssjukan.. Det gjorde inte ont alls! Inte som livmoderhalscancersprutan. Eller vad det heter! Man tar ju tre sprutor. De gjorde väl inte ont men de kändes. Jag har inte fobi eller något för sprutor. 
 
Japp  nu sitter jag här i skolan och bloggar. Man måste ju ta chansen att blogga när man får fritt! Intesant? Japp! Jag taggar också ridningen! Det är markarbete, men ändå! Jag taggar alltid ridningen. Jag önskar att jag får Alec såklart, och Ville. Ville har jag faktiskt börjat tycka om. Han kallas avbockningskungen eller bockmaskinen eller åsnan... Nej stackarn. Åsnan tycker jag är taskigt men han bockar av folk, så om något kallar honom för bockmaskinen eller sånt så förstår jag dom! Men ja... Ville och Alec för det bli. Fast Alec har jag haft ganska mycket och så. Så det är inte så troligt att jag får honom! Men man kan ju hoppas. Tilda sa att de kunna skjutsa till stallet. Så jag antar att det är fixat.
 
På bussen på väg till skolan idag så stog vi och väntade på bussen lite längre en vad vi skulle ha behövt ha gjort! Japp, som det snöar nå in i bomben så förstår man att bussen skulle fastna lite här och där. När väl jag och Patricia satt i bussen med Tilda så fastnade bussen en gång. Fast vi stog där kanske 5-10 minuter.. Ja, fast inne i bussen frös man inte i alla fall. Och jag kan säga det att jag är glad att jag tog mössa! Jag pratade med mamma också. Hon hade fastnat i en snödriva och så hade tre bilar och en lastbil kommit och hjälpt henne att komma loss. Det var lite pinsamt, även fast jag inte var med i bilen men hon är MIN mamma...
 
Ja, nu tror jag att jag har berättat alla mina känslor.. <3 BYE!
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MAJAS BLOGG! <3
 

Go morron?

Fredag!!! Japp idag är dagen jag har väntat på! Freda.. Idag snöar det nå in i h*lvetet! Jag hoppas att inte snöplogen kommer innan vi ska ut med bilen.. Det blir ju sådana stora högar alldeles vid utfarten. Och vi har ingen skottargrej.. Om den kommer får vi hoppas att vi inte fastnar.. Haha! Intressant. Nu ska jag dra mig mot skouuuulan! <3


Baby im in love! Ooh oh!

Nej, nu ska jag inte göra så ni tror något om mig. Nej men helt ärligt. Varför kan jag inte gilla vanliga killar. Jag gillar bara kändisar... Jag menar de kan man ju inte ens träffa. Eller om man har tur kanske man kan träffa honom, men men... Det är alltid kändisar! VARFÖR måste ni vara så snygga ibland..! Nej men ja, vad har jag gjort idag då?
Jag har varit i skolan. SÅKLART... Jag har inte gjort något särskilt faktiskt. Forever Alone.. Tråkigt liv jag har då. Fast i morron är det FREDAA! Japp, bästa dagen på veckan. För det första är det fredag. För det andra så är det musik i skolan. För det tredje.. Det är ridning! Det är häst byte i morron och jag vet inte vilken jag ska ha... Det för bli en överrasking! :) Vet inte om det blir någon mer update idag.. Vet inte om jag har tid. Nu ska jag göra pannkakssmet, och steka pannkakor till alla i familjen. Förrutom mamma och pappa. Nej, om vi säger så här, mina kära syskon! <3
 

In the school!

Tjena, jag tänkte slänga in ett inlägg nu innan skolan! Idag satsar jag på att lämna kakor och kolor till en familj som har varit utomlands. Sen så ska jag väl kolla på film! Slänger in en bild på mig och Tildis!
NICE!!

Klänning!

Ett kort inlägg och också klänningen som ska vara till skolavslutningen och andra fester! Puss och godnatt!

Var med du med!

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg! Var med du också! :)
 

Movies!

Ja, idag har jag ju gått i skolan som vanligt! SÅKLART! Haha.. ja, men jag var med TILDA efter skolisen. Det var kul. Fast ja, vi gjorde kanske inte så mycket.. Kolla på tv och åt mellis. Sen så kollade vi på Ju On The Grudge. Ni som kanske inte vet vad Ju On The Grudge är, så är det ett spel som PEWDIEPIE spelar. Spelet är ju baserat på filmen/filmerna " The Grudge " Och det är en skräckfilm, ja för er som kanske inte visste det. Fast ja, The Grudge är ju faktiskt en populär skräckfilm. Och ja, jag tänkte ge lite tips på skräckfilmer som jag har sett. 10 olika filmer. Jag börjar med nr 10. . 
 
10. House of wax.
 
9. Orphan.
 
8. A nightmare on elm street.
 
7. Venom.
 
6. I always know what you did last summer.
 
5. I still know what you did last summer.
 
4. I know what you did last summer.
 
3. Insidious.
 
2. The women in black.
 
1. The grudge.
 
Ja, det var de bästa skräckfilmer jag har sett. Och jag rekomenderar alla! 
 
Och förresten, Maja har skaffat blogg. Klicka gärna in HÄR och checka hennes blogg! BYE! <3 :)
 

Patty!

Nu är jag hemma från skolan och är hos Patty! (Patricia) Hade tänkt att spela lite piano. Ni vet det är min specialitet! .... Skojja! Haha.. men man kan väl alltid försöka! Ja, jag sitter och bloggar och Patty sitter bredvid och skypar med Maja. Maja ska skaffa blogg idag! Det är väl kul! Och Patty har också blogg nu klicka HÄRför att komma till henes fina blogg. Och det här om video när jag springer. Kanske inte blir någon om det inte är bra väder.  För kameran förstörs ju om det regnar på den... Aja. Besök jättegärna hennes blogg. Ny bloggare, då är det ju alltid kul om man får en bra start! Inte sant? 
 


Patty!

Nu är jag hemma från skolan och är hos Patty! (Patricia) Hade tänkt att spela lite piano. Ni vet det är min specialitet! .... Skojja! Haha.. men man kan väl alltid försöka! Ja, jag sitter och bloggar och Patty sitter bredvid och skypar med Maja. Maja ska skaffa blogg idag! Det är väl kul! Och Patty har också blogg nu klicka HÄRför att komma till henes fina blogg. Och det här om video när jag springer. Kanske inte blir någon om det inte är bra väder.  För kameran förstörs ju om det regnar på den... Aja. Besök jättegärna hennes blogg. Ny bloggare, då är det ju alltid kul om man får en bra start! Inte sant? 
 


Morron eller?

Ja jag sov inte så bra inatt! Var vaken sen fyra i morse.. När jag väl hade gått upp på toa så kunna jag inte somna om igen sen.. Aja! Men nu är jag pigg och ska åka till skolan snart! En till måndag.. Det kommer ju hela tiden! Måndag är den jobbigaste dagen på veckan! Fast det är ju Ridning! Något bra i alla fall! Ses senare! :)


Tjo bloggen

 Idag mår jag toppen. Jag känner mig glad i hela kroppen fast jag vet att jag inte ska göra något speciellt! Jag ska bara ut och springa sen efter det passa Wilgot medans mamma och Wanna går på bio. För er som inte visste så har jag ju två brorsor. Victor och Wilgot. Jag har en syrra som heter Wanna. Ja, det är min dag. Imorgon är det ju skola också.. mm. Jättekul. Fast det är ridning! Det ska bli kul! Alltid! <3 Vet inte vilken poppo jag ska ha eftersom jag var sjuk förra gången. Hoppas jag har någon ganska kul i alla fall! Det är väl snart min tur att ha Nero igen.. Det är väl inget fel på han men jag tycker han är lite seg. Ja förrutom när han slog i huvudet när han vägrade på ett hinder när Stina satt på.. Haha.. det kommer jag aldrig glömma. Nero och hon rusade runt banan! Det såg så roligt ut. Jag har aldrig sett Nero sådär pigg i hela mitt liv! Bra gjort Stina! Checka gärna hennes fina och gulliga blogg HÄR! Have a good day! <3
 
 

Videoblogg?

Vad tycker ni om jag ska göra en videoblogg när jag är ute och springer? Haha.. tänkte att det skulle vara en kul grej. Nåra gör ju så, men ja.. Kan ju följa med strömmen ibland!! Men lämna en kommentar eller ta kontakt med mig på facebook! 
 
Och jag ska försöka ladda upp videon på Blåbärshoppningen idag. Bara min dator ger med sig nån gång!.. ;)

Resultatet!

Ja, resultatet var bra engilt mig! Jag tyckte det gick jättebra i dag på hoppningen. En felfri runda och det gick lagom fort! Jag älskar Alec Palec! Puss poppo. Ja han var jätte duktig, det blev ett litet långhopp på banan, men inget farligt. Vad jag tycker är det bättre att hoppa ifrån lite längre ifrån en att komma helt inpå hindret. Jag menar, ibland hinner inte hästen lyfta riktigt och slår i bommen med framhovarna.. Ja, jag är sk*tnöjd!! <3 Puss på Alec!!
Jag fick en blålila rosett! Den var faktiskt fin. Den är lite speciell, den skiftar liksom färg. Ibland är den blå och ibland lila! Haha... Det känns som den är speciell i alla fall! Är glad över att jag fick just den. Ja Alec, 80 cm är ingen match för oss! <3

BLÅBÄRSHOPPNING!!

Idag gäller det! Jag är taggad till tusen och ska rida så bra jag kan. Sen gäller det bara att det går bra också... Så Alec lyssnar på mig och är en duktig poppo! Ja, Tildaoch hennes pappa hämtar upp mig om 45 minuter! Så har lite brådis. Själv sitter jag i pyjamas och bloggar... Haha... Ses senare! :) <3
 
Jag vill ha sommar, men om exakt en månad så är det julafton!!! ...
 

Freda!!

Ja idag är det fredag och fredag = helg!! OOh vad skönt. Även om jag inte har varit i skolan full vecka, men det är ju alltid skönt med fredag! Ja det var ridning idag också! Det var jättekul! Jag var taggad till tusen och ja, det gick ganska bra. Vi hoppade lite kombination och på serpentinbågar. Ja på varje serpentinbåga stog det ett klosshinder. Vi red som en orm runt där. Benny har ju väldigt lätt för det att ta stora språng, men idag gjorde han nog inget jättestort.. Jo ett kanske men det är bättre en vanligt! Eller han snubblade i hörnet efter ett klosshinder i början av banan... Ja han ryckte tyglarna ur handen på mmig, men jag fick tag i dom och fortsatte vidare på banan. Japp, det var kul i vilket fall. Fast det är det ju alltid kul att rida!! SÅKLART! Ja sen efter ridlektionen var slut, då stog jag och Tilda och skrattade i stallgången. Jag tror vi inte skrattade åt något speciellt. Ja, vi bara skrattade... Det är Tilda och jag bra på! Ja efter det åkte jag med pappa till Macke Donken, där vi fick stå i kö för att få våran mat i kanske en kvart! Våran beställning kom bort på den där teven där de ser vad de ska göra för mat. Aja, nu sitter jag hemma med träningsvärk och uppskrapad rumpa. Det där med uppskrapad rumpa hände i skolan idag. På fotbollen snubblade jag på Majas fot och ramlade på rumpan. Jag försökte ta i mot mig med handen på gruset. Jag skrapade upp den med... Ja det är KNÄPPT att försöka ta i mot sig med handen... Jag är KNÄPP! Vad JAG tycker så är det bättre att ramla pladask på armen eller på ja, rumpan eller nåt. Det dummaste man kan göra är att ta emot sig med händerna. Jag menar händerna behöver vi använda mycket mer en rumpan om ni förstår vad jag menar! 
Ja imon händer det saker..
 
1. Vakna upp och äta frukost ( det vanliga )
2. Sätta på stallkläderna och sen bär det av mot stallet kanske vid halv 10 eller nåt sånt. Det är nämligen Blåbärshoppning!
3. Bygga bana vid 10.00
4. Putsa stövlarna.
5. Sköta om världens bästa ponny!! ALEC! Love U Alec! <3
6. Starta i 80 cm.
 
Ja jag tror det är det som händer i mon, på förmiddan i alla fall. Ja, jag hoppas att det går bra! ;)
Sen i morgon kväll blir det nog god mat med familjen!! :)
 
Godnatt! Måste lägga mig tidigt, för det blir ju upp ganska tidigt i morgon! NIGHT!
 
 

Tjaao

Hej bloggen. Jag skulle ha lagt upp ett inlägg i morse men min mobil vela inte lika mycket som jag ville! Ja men nu är jag hemma från skolan och ska göra engelska läxan och matte läxan. Men just nu sitter jag och kollar på tv och äter mellis. Idag i skolan sprack min mobilskärm lite. Inte så kul men det var inte så mycket men ändå! 
 
KYSS! ;)
 
Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv!! <3

Heej

Mår ni bra? Jag mår ganska bra faktiskt, jag har mått lite illa i skolan idag, men det är inte hela världen!! En helt vanlig skoldag idag. Inte så mycket att säga! Idag så ska jag på grönt kort kurs! Igen... Det är bra att vi får lära oss men lektionen är sååå lång! Jag har både läxor till skolan och läxa till kursen.. ÅÅåh.. Nu måste jag göra läxan! Till allt... ;)

Tisdag!

Today it is Tisdag! Och jag är hemma... Fast det vet alla anledningen till nu.. Aja i dag tar jag mest igen mig efter de sjuka dar. Det kommer hållas lite olika aktiviteter i Högbo snart. Några som är tillängliga för mig är, KM (Klubbmästerskapet), blåbärshoppning, lingondressyr, hoppträning. Och sen var det nån julshow som jag inte har så mycket koll på, vet inte så mycket om den! Aja , jag har i vilket fall svårt att bestämma mig vad jag ska vara med på...
Jag ska nog vara med på blåbärshoppningen och KM. Sen lingondressyren vill jag vara med på. Men det blir så mycket pengar. Jag kan ju inte kräva pengar av mamma coh pappa nu heller, det är ju jul snart! Eller tja.. Lite av aktiviteterna är i  December. Och då är det jul snart!! Haha .. Jag måste tänka på detta lite.
En liten bild parad.
 
Jag fick en jättegullig komentar av Alva på mitt förra inlägg. Jag blir glad av dom! Tack Alva!! :)

Kul..

Nu är jag  hemma i från skolan igen! Det är nå fel på mig just nu! Jag har varit dålig hela helgen, mått illa och haft feber.. Jag som trodde att jag skulle kunna gå till skolan idag! Men nej...
Det blir ingen ridning idag heller, tror jag. Jag älskar att rida! Det är det bästa jag vet. Jag hatar att vara sjuk så jag inte kan gå på ridningen! Usch. Jag måste försöka bli bättre NU! Ja vad ska jag skriva då.. Det är det här som mitt liv handlar om just nu. Vara sjuk. Så bloggen blir kanske inte så intressant! Men men...

Godnatt

Nu går jag snart och lägger mig efter en ganska jobbig dag. I morse började det med feber. Då låg jag mest och slappade! Sen kom mormor till oss, sen så hade jag ingen feber nå mer. Jag gick ju på bio fast jag hade lite yttepytte lite feber, och nu så har jag feber igen! Den här förkylningen kommer aldrig att gå över, känns det som... Fast man får ju allt hoppas! Jag vill till skolan, jag vill inte ligga efter i alla ämnen, jag vill spela fotboll, och såklart, träffa mina vänner!!! Jag kan ju inte det som jag inte kan tänka klart.. Ja hoppas verkligen jag kan gå till skolan i morron! :/ Ja godnatt i vilket fall. Och förresten, bion var faktiskt jättebra! 2 tips
1 Se den
2 SE DEN! Haha.. Sea u later aligator
 

Sjuklingen här!

 
Hej bloggen. Ja jag mår fortfarande inte topppen men jag ska på bio ikväll med bästa Tilda och hennes mamma! Mamma ska kanske med, farmor åkte in på sjukhus i dag... Inte kul. Men ja pappa åkte dit nu och han kanske inte hinner hem innan filmen börjar. Vi ska se Twilight Breaking Dawn Part 2.. Kanske inte världens bästa film men den är tillräckligt bra för att roa Wilma Svärdström. Och i för sig så har jag ju sett part 1, då måste man ju se part 2 också! Ja men vi får se om mamma ska med. Jag bryr mig ju mer om min gamla farmor som jag ÄLSKSAR mer än en film. Fast det kanske ni fattar ändå! ;)
Mormor har varit här på ett mini kalas. Hon var i stockholm igår så hon kom idag. Hon berättade att hon hade sätt Rihanna på hennes hotell. Det är inte alltid man bor på ett hotell som en av värladens populäraste kändis!! Grattis mormor... ;)
 
Japp denna fina mormor såg Rihanna!

Ridning!

Jag var på ridningen igår. Jag tog en ipren och bet ihop. Jag älskar ju att rida så... jag mådde bättre liksom då. Men efteråt så mådde jag inte så bra igen. Som idag mår jag värre en var jag har mått förrut ( den här gången ) Men jag kan blogga i alla fall.
Gårdagens ridpass

Jag är ganska nöjd. Jag hoppade Benny. En maxad D-ponny. JAG tycker han går som en storhäst. Men i alla fall. Det blev några stora språng ibland, men jag fick ihop han skapligt. Fast ja.. inte alla språng då. Vi hoppade på volt. I volten på ena sidan stod det en liten liten stutts och andra sidan ett klosshinder. Det blev ett jättesprång och då han han räta ut sig från ställningen och svängde åt fel håll. Jag åkte fram på halsen lite men, jag hade läget under kontroll. Vi hoppade en annan stutts med fyra hinder. För er som kanske inte vet vad en stutts är, så är det nåra hinder som står ganska nära varann. Hästen hinner inte riktigt landa innan den måste lyfta igen. Det är svårt att förklara, tycker jag... I stuttsen så hoppade vi utan stigbyglar och utan att hålla i oss. Det var inget problem med att hoppa själv stuttsen. Där var min balans okej. Fast sen när man skulle bryta av efter hindret. Vad jag tycker så har Benny en ganska skumpig trav. Men det gick också bra. Sen som avslut hoppade vi en liten bana.
 
Min pappa fyller år idag! Grattis PAPPA!! Jag älskar dig så mycket. Ha en underbar dag i det gråa vädret. Love UUU! <3 
 
Så nu måste jag fixa lite med presenten till pappa! Ses SNART! :)
 
Haha, där kom ju nästan dubbelhakan fram! Haha...

Kul..

Fredan, det är ett plus. Hemma och är sjuk, ett minus. Jag har så tråkigt. Ligger hemma och bara slappar. Det är bra med skolan. Den får mig att röra på mig, jag menar ta mig till skolan, jag spelar fotboll nästan varenda rast. Ta sig hem. Då rör jag på mig! Inte som nu, men just idag har jag ju en anledning. Nu vill jag bli bättre, jag som hade tänkt att springa lite ikväll. Jag vill men vet inte om jag orkar. Sen ridningen. Hur ska jag göra med den? Jag menar, man kan ju inte rida igen på hoppningen. Ja... får se hur jag mår senare.
 
 
Nu ligger jag i soffan och myser med min smiley! 

En början på en Fredaaaa!

Gullungar då!! Två underbara syskon! <3
 
Längtar meeeer till sommaren en till vintern! Sommar är min årstid! <3
 

Phooootttooos

Lite bilder på Tilda Åkesson och Munsboro Battleship på ridlägret, för några år sen tror jag.. <3 De här var alla bilder jag hade Tilda.

Sjuk..

Ja det är inte kul att vara sjuk..


Vad ska det stå här?

Ja, jag har problem att hitta på bra rubriker, fast man tror att det inte ska vara det svåraste med att ha blogg. Det är det ju självklart inte men, ja, inte riktigt min grej detta. Vill ni att jag bloggar om något speciellt? Typ videobloggar eller frågestunder? Jag kan ju blogga om nästan allt, nästan! Ja...
I mon är det fredag förresten. Och ridningen.. Vet inte om jag kan gå på den. Det bror på om jag mår bättre i morron, asså om jag är hemma från skolan så kan jag ju inte gå på ridningen. Eller, det bror ju alldeles på hur jag mår. Fast japp. Hoppas ni haft en bra Torsdag!! Fast jag inte har mått toppen så har denna dan varit ganska okej ändå. Gick upp kände mig inte så trött men bara tom i skallen. En ganska god frukost och en lockande tanke från skolan. IDROTT! Jag älskar faktiskt att idrotta, springa, hoppa och studsa. Men ibland är det ju inte så lockande och veta att man kanske ska ut och springa några km, men idrott är ju i alla fall skolans höjdpunkt!
Wilma säger hejdå med ett körsbär på! ;)
 
Jul!! Snart så! <3

Today it is Torsdag!

Torsdag... I mon är det fredag!! Wihoo! Jag har inga planer för idag heller. Skolan såklart men inget mer speciellt. Kanske va med en kompis om inte det så får jag vara forever alone. Haha nej skoja men, vet helt ärligt inte vad jag ska göra. Sitta vid datorn och spela SimCity Societies eller vad det heter... Jag köpte det igår. Har inte spelat det tidigare. Såå.. Jag måste ju testa! Så snart som möjligt så har jag lite gästbloggning och lägga upp, men vilka som gästbloggar, det får ni se. Ja nu måste jag skynda mig! Ha en underbar Torsdag! Bloggar när jag kan och får tid! Ses senare italienare!

!!

Man måste ju bjuda på sig ibland!!... :)
 

Ja det blev nåt fel...

Ja det blev nå fel igår med inlägget... Men i alla fall! Jag håller på med ett litet projekt till bloggen. Jag skyndar mig så mycket jag kan men jag har läxor ja, princip hela skolan att tänka på först. Och såklart går skolan före bloggen. Idag så stog jag målvakt. det gick väl ganska bra. Jag behövde inte utsättas för känslan " Oooh jag måste ta den annars så sviker jag mitt lag " så många gånger. Bollen kom inte så mycket. 2 gånger bara, tog båda! Nöjd.. Haha, jag brukar liksom inte stå målvakt. Men det var kul...lite.
 
Japp nu ska jag göra läxan, prov till kursen, kanske baka så jag måste skynda mig lite. För grönt kort kursen är klockan 6 ikväll. Sitta still i 3 timmar har jag problem med. Jag blir så trött i slutet mot halv 9 eller vad det blir. Det är svårt att lyssna när man är trött!
 
BYE!!
 
Lite suddig bild, men det är jag och Tilda på en dansuppvisning! Vet inte riktigt hur längesen det var... :)

Onsdag

 
 
Japp i dag var de onsdag då. Mitt i veckan är vi nu! Skönt de med. Nu för tiden tycker jag det mesta är skönt. Det känns som jag säger att något är skönt i varje inlägg. Fast jag ska ju inte ljuga så... säger sanningen. Idag ska matteläxan in... Kul
 
Jag tänkte köra lite " 10 saker du kanske inte visste om mig " många bloggar jag läser skriver sånt. Så skriver väl det med!
 
1. Jag har skostorlek 37-38
2. Jag har nio födelsemärken på ryggen
3 Jag har 6 cm lång tumme
4 När jag lägger armarna i kors så lägger jag vänster arm överst
5 Min favorit färg är grön, lila och blå
6 Jag prenumenerar på tidningen Julia
7 Jag är en Sims nörd
8 Jag älskar smycken med ugglor på
9 Jag är inte så förtjust i Lady Gaga
10 Min högsta önskan är att bli skådespelare. Fast jag älskar ridsporten med!
 
Det var 10 lite konstiga men ändå fakta om mig!
Ses senare italienare!
 
 

JASMIJN!! <3

Jag kommer alltid älska dig vännen! Du kommer alltid ha en egen plats i mitt hjärta, bara ägnat åt dig! I LOVE YOU! Puuuussss <3

Kortis..

Nu om man söker på Wilma Svärdström på youtube så hittar man videoinlägget. Jag ber så mycket om ursäkt för den dåliga bilden! 

Sorry!!

Jag är ledsen. Videoinlägget skulle vara uppe igår kväll, men det blev nå fel med överföringen... Jag ska försöka ladde upp det idag! 
Jag inte kunnat blogga som jag har varit hos Ida. Men nu gör jag det. 
Som sagt har jag varit hos Ida! Det var skojjigt, vi spela spel, åt god mat plus efterrätt, körde 3-kamp. Jag kom sist. Men sånt är livet! Nej det var jättemysigt. Vi var ute i mörkret på hennes gård. Vi körde dunken. Helt vanliga dunken. Ja fast det var två som räkna eller vad man säger. Det var en mysig kväll, tack IDA! Tja jag har inga planer för idag. Sova slappa lite kanske. Jag har faktiskt tänkt att ta en springrunda ikväll. Det känns som om jag måste ut lite. Nej nu måste jag jobba på med videon! BYE...
 
 

Sorry!!

Jag är ledsen. Videoinlägget skulle vara uppe igår kväll, men det blev nå fel med överföringen... Jag ska försöka ladde upp det idag! 
Jag inte kunnat blogga som jag har varit hos Ida. Men nu gör jag det. 
Som sagt har jag varit hos Ida! Det var skojjigt, vi spela spel, åt god mat plus efterrätt, körde 3-kamp. Jag kom sist. Men sånt är livet! Nej det var jättemysigt. Vi var ute i mörkret på hennes gård. Vi körde dunken. Helt vanliga dunken. Ja fast det var två som räkna eller vad man säger. Det var en mysig kväll, tack IDA! Tja jag har inga planer för idag. Sova slappa lite kanske. Jag har faktiskt tänkt att ta en springrunda ikväll. Det känns som om jag måste ut lite. Nej nu måste jag jobba på med videon! BYE...
 
 

Videoblogg

jag tänkte ta upp det här med videoblogg! Kanske det skulle vara en kul grej att göra, jag vet inte. Ja typ som en liten frågestund. Kommentera gärna eller maila frågor till mig. Sen är det klart om jag bara får in 3-4 frågor är det kanske inte en sån bra idee. Inte än...
ja vid frågor :
Maila: [email protected]
Och ja jag har facebook där man kan skicka ett meddelande! Gonatt GUYS!
Haha, detta var ett halloweenparty jag hade för nåt år sen!

Wilma Hälsar..

 
The Mind Ask The Questions, The Heart Has The Answers <3 Många skriver ju engelska ord under bilder sååå.. Följer med strömmen!

Tjena...

Tjena bloggen! Ja vad har man gjort idag då? Jo jag har ju såklart varit i skolan, sjungit, ramlat i trappan så Madde skratta ihjäl sig. Lite kul var det allt, det händer ju inte varje dag... Haha, vi hade vikarie på slöjden idag. Han hette Lasse. När Lasse höll på att hjälpa Philipe med hans pall så gick han i väg en liten stund och då frågade någon om hans hjälp, då sa han " Jag ska bara hjälpa tjejen med pallen klart!" Haha, tror vi skrattade i tio minuter åt det. Fast det är ju inte första gången någon kallade Philipe för tjej. En till rolig´historia om Philipe...
När Philipe var ute på bruket så var det en kille som försökte ragga upp han när Philipes mamma ropade på han " Philipe vi måste åka nu " Killen som hade flörtat med Philipe bara, VAA är du en kille.. Haha
 Philipe har ju långt och svart hår. Många har tagit fel. Det kanske kommer upp en bild på Philipe om jag har sen, jag menar så ni ser hur han ser ut! Kraaam!

Fredaaaa!

Igår kväll kom jag på en ny ide. Jag ska skriva morgondagens inlägg på kvällen innan den ska upp om ni fattar vad jag menar. Om jag gör det så kanske det blir längre och lite intressantare inlägg. Fast det är svårt att komma på något bra och läsvärt inlägg. Vill ni att jag ska ha en tävling? Vill ni veta mer om mig, eller nåt hiss/diss eller något. Ni bestämmer. 
Nu måste jag äta, fixa till mig och packa väskan. Ni får ta och ha en underbar FREDAG! Det har jag bestämt att jag ska ha. Det känns som jag behöver det. Inte för jag ha jobbat urmycket eller sovit dåligt, men jag behöver ha ledigt från skolan. Ibland på mornana när jag vaknar upp upp min varma, sköna och fridfulla dvala så tänker jag, varför la jag mig inte tidigare! Sen kvällen innan så tänker jag, ääh jag kan va vaken lite till för jag kan ju ändå inte somna så här tidigt. Nej men jag måste bli bättre på att gå och lägga mig tidigare! 
Aja Puss och Kram Skummbanan! 
 

Godnatt.

Nu går jag och lägger mig efter en lång dag. Dagen har varit jobbig men ändå bra. Jobbig var den för vi jobbade typ bara med tråkiga ämnen i skolan idag. No, Engelska. Tänk att vi typ bara hade No och Engelska idag... Och bra... I mon är det Fredag!!! Det känns skönt. Då har vi slöjd och musik, inget av de är speciellt kul, men man får göra lite som man vill. Efter skolan skulle det ha varit ridning. Jag rider 2 gånger i veckan, en vanlig lektion på måndagen, och en hoppspecial på fredagar. Det är ingen hoppning i mon pga tävlingar. Synd.. Ska väl hinna med och köpa present åt Ida i mon också. Hon har ju lite PARTY på lördagen. Sova över och umgås. Det ser jag fram emot, det ska bli mysigt. God natt bloggen. Nu är jag en trött tjej som blir bländad av datorns ljusa ljus. Nu är det minsann godnatt, så GODNATT! <3
 
varför ser jag aldrig bra ut på kort, sanslöst... Jag menar kolla mitt ansikte, haha...
 

Jag är med, var med du också!

 
 http://tildaakesson.blogg.se 
 
 

Förslag?

Hej Alla! Mår ni bra? Jag tänkte bara säga att ni jättegärna får ge förslag på vad jag ska blogga om. Om ni har något ni vill att jag ska skriva så lämna gärna en kommentar. Det är ju svårt att blogga så alla blir nöjda! Men om jag sa, lämna gärna en kommentar vad ni tycker. Det är nyttigt för mig och veta, jag är ju väldigt ny i bloggbranchen. Jag ska försöka så gott jag kan.
Jag har inga planer för ikväll mer en att jag ska göra läxan... Kul liv fast ja, läxor får man stå ut med. Kanske hänga med familjen, blogga. Jag vet inte. 
 
Men säg gärna vad ni tycker om bloggen! Jag har äntligen fått tag på en bild på Jasmijn!
 
Fast ja, detta var ju kanske för nåt år sen på ett ridläger. Tja lite har väl ändrats sen dess!
 

Nov. 08, 2012

Snart så bär det av mot skolan, igen! Jag har packat gympa kläder och gjort läxan, jag tror inte jag har glömt något! Asså jag har nog en sjukdom, för jag glömmer alltid saker! Det är sjukt! Aja nu måste jag springa ner till bussen. Har ingen lust att missa den idag, för jag är extra trött! Ses senare!


Alla har väl drömmar

Ridsporten är ju det jag vill hålla på med och bli bra på! Förebild är väl Rolf Göran Bengtsson, det ser så enkelt ut när han rider. Super fina hästar och allt! Mitt mål med ridningen just nu är väl att börja tävla, med Alec då! Jag gillar honom verkligen och jag älskar att sitta på hans rygg. Jag går ju grönt kort kurs som det heter nu för att få börja tävla. Det är typ som att utbilda sig. Fast först måste jag klara provet.. Jag är så dålig på att plugga. Fast oftast så lär jag mig fort! Ja om det inte handlar om matte så..
Och förresten så är det ett födelsedags tonåring som jag skulle vilja gratta! Ida Woxlin! Grattis! Ida har själv en grym blogg, http://idawoxliiin.blogg.se ! Checka den! Hon fyller ju år. Den händelsen händer ju bara en gång om året! Grattis igen Ida. Igentligen att somna som tolvåring och vakna upp som trettonåring! Man känner ju ingen skillnad fast man känner sig större!
Detta blev ett bonus inlägg till er.
 
Hope you guys enjoy!
Det är också Ida som har atgit bilderna jag har lagt ut! Tack för de med! <3

Skola...

Asså om skolan hade varit lite roligare kanske man hade haft lite lust att gå dit. Idag i skolan spelade vi fotboll och vann alla matcher, igen. Fast de dåliga nyheterna är att my friend fick sin mobil pajad! Hela hennes skärm på Iphonen sprack. Jag tror det var någon som sköt en boll på den eller nåt. Så det var inte så kul för någon av oss. Jag menar tänk er att gå hem till mamma och pappa med sin tje ganske nya telefon och säga att skärmen har spruckit. Nu är jag hemma i alla fall och sitter och bloggar och äter mellis! Och jag ber så mycket om ursäkt för de korta inläggen på mornarna. Det har bara blivit ett hittills men jag hinner inte riktigt blogga på morgonen. Fast det blev ju speciellt tajt med tiden i morse som jag sov över. Jag ska göra mitt bästa och försöka blogga åtminstone två inlägg om dagen. Fast skolan går ju före. Det förstår nog ni som också bloggar att tiden inte riktigt finns hela tiden. Men jag lovar att jag ska göra mitt bästa. 
 
 
Lekte lite med pixlr igår. Bra sysselsättning kan jag säga!!...
 

Godmorgon!!

Ja, vad ska man säga. Det finns inte så mycket att säga så här på morgonen. Men jag sov över i morse om det är intressant att veta. Men jag kan slänga in en bild på mig som katt!

Hej Bloggen!

Detta är ju mitt första riktiga inlägg! Det känns skönt att äntligen komma igång och skriva. Lite fakta om mig kan ju vara intressant. Jag är tolv år och bor i Sandviken. Jag har en mamma och en pappa och två små lillebrorsor och en lillesyrra. Jag älskar att vara i stallet och rida. Jag rider i högbo. Jag känner mig hemma i stallet med alla hästarna. Jag har en absoluta favoritponny, det är Jasmijn. En liten och urgullig B- ponny! Jag kommer ihåg vårt första språng vi tog tillsammans för ungefär två år sedan. Jag har inte kunnat rida henne på ett bra tag nu för Jasmijn har inte mått så bra... Jag börjar växa ifrån henne nu också, det känns hemskt att veta att jag aldrig får sitta på hennes rygg igen, men tiden vi hade tillsammans var fantastisk! Jag tackar henne för det. Det finns en annan D- ponny som heter Munsboro Alec, fast jag kallar han bara för Alec. Han är en pigg och hoppglad ponny som jag egentligen har gillat under hela min tid jag har ridit på klubben men Jasmijn kom i mellan Alec och mig.
Jag gör annat en att bara vara i stallet! Mina andra intressen är dansa, sjunga och spela fotboll, men bandy är kul också! Sjunga har jag egentligen hållt på med hela livet, jag säger inte att jag var så duktig när jag var 4 och ett halft men jag gillade det då, och jag gillar det fortfarande. 
 
Jag slänger in en bild på mig så ni kan se what I looks like!
 
 
Det var lite fakta om mig. Om ni undrar något så får ni gärna kommentera det! Goodnight!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0