Är man ensam eller ENSAM!

En ensam nyårsafton! Nej... det är bara våran familj i år, sköööööntt! Nej... det är väl inte så viktigt att fira med någon annan eller? Hell NOO! Inte för mig, jag trivs bäst ensam... det är konstigt, men det gör jag! jag har spelat piano och lärt mig nya sånger.. sjungit lite. Jag har ätit tre rätters middag med familjen och bara myst. Detta var våran meny.
 
FÖRRÄTT:
En sorts ost inlindad i skina
Samma sak fast inlindad i lax.
 
VARMRÄTT:
Kött
Potatisgratäng
Sallad
Mjuktbröd.
Bea
 
EFTERRÄTT:
Chokladpudding! 
 
Haha... fin meny va?! Nej, gott var det i alla fall. men känner mig väldigt äcklad just nu. Varje gång jag äter något som är väldigt onyttigt så känner jag mig äcklad och så... Jag antar att det är bra, för du äter jag inte så mycket JÄTTEonyttigt.
 
Jag har tänkt ut mitt nyårslöfte.
1. Jag ska röra på mig mera.
2. jag sak ta min plats i fotbollslaget och visa vad jag kan!
Det är nog det jag har kommit på. Haha.. jag är inte en sån som vill vara med pojkvännen och kyssa honom från 23.59 till 00.01 för att få bästa slutet på 2012 och bästa början på 2013, utan jag ska kolla på min favoritfilm från 23.59 till 00.01 för att få världens bästa slut på 2012 och världens bästa början på 2013 hehe... Nej men filmen är SUPER och min idol är med i den så! Ett bra slut och början på 2012 och 2013! Vad ska jag göra, jag har inget annat för mig! Ha en megasuperduperfantastisk nyårsafton! <3 :)
Just me, myself and I! <3

Dag 3

Jag är besatt av skräckfilmer!

Fel...

Jag skrev ett inlägg som vanligt idag direkt efter fotbollen... jag trodde det publicerades.. men det gjorde det inte.. Så.. jag skriver om det :)
 
Jag har kommit hem och landat lite efter fotbollen! Har kollat lite på film, duschat och bloggat efter träningen. Det var jobbigt såklart men roligt som vanligt. Varje gång jag kommer hem från fotbollen så har jag samma tanke i huvudet! Detta är ett av det bästa jag har gjort i hela mitt liv! Jag är väl inte sämst sämt... men jag är kanske inte så rutinerad än.. men idag gjorde jag två mål! Så jag är jättenöjd över mig själv.
 
Jag har inga andra planer för ikväll! SKÖÖÖNT! Tycker jag... hehe... nämen, då kan jag chilla, blogga, slappa! Jag har skrivit lite på min saga och så! Jag har en ny idee. Om Wilma har fått en ny idee så blire ny saga också! Jag vet redan att den kommer bli en långis! tar lååånnngg tid innan den blir klar.
 
I morron är det nyår! Gud vad fort det har gått! Snart är det 2013.. konstigt att skriva.. haha! Ha en bra fortsatt kväll! BYE! <3 :)
Hehe... innebandy är inte riktigt min grej! Jag hade tråkigt på läktaren! USCH :P

Godefterlunch

Nej. Jag sover till halv tolv tolv varje dag nu... Sent på kvällarna sena mornar! Om tio minuter ska bag åka på fotbollsträning! Jippie! Så hinner inte blogga så mycket nu! Nu vet ni i alla fall vart jag håller hus! Så... Om jag inte bloggar så tidigt nu på lovet är det därför! Sömntuta jah! Men dag 2 är uppe på bloggen i alla fall! Pyss!:)

XOXO WILMA!;)


Dag 2

Jag älskar Johnny Depp!

Morron!

Om ni undrar varför jag inte har bloggat tidigare är det för att jag sov.. De senaste dagarna har jag sovit till ungefär halv tolv! Jag vet inte varför... fast inatt drömde jag att jag var en supervig spion och sånna saker, jag kunna springa fort, hoppa, göra volter. Haha... om jag kunna vara sån människa förövrigt! Då skulle jag fått A i gympa ska jag säga! Hehe..
 
Nu är första dagen inlaggd! Detta ska bli intressant om det funkar bra. Hoppas det!
 
Idag har jag nopg inget planerat! Jag ska äta glass i stora lass! Nej, men Victor fick en radiostyrd bil i julklapp, och varje gång han har kört ute i snön måste den torka typ i nått dygn.. Och då skulle man ha en tom glasslåda att göra något med.. så pappa köpte en glasslåda(normal stor) som vi ska äta upp så de kan använda den till bilen! GÖTTI! Det är nog vanlig vaniljglass... jag hade hoppats att det skulle vara chokladglass.. hehe.. men man ska väl inte klaga antar jag!
 
MMMM! SES! <3 :)

DAG 1

Jag har ganka häftigt humör ibland... tappar lätt sugen, hehe..

Hemma!

Nu är jag hemma från en mysig övernattning! Vi kanske inte hann så mycket men två filmer hann vi alla fall! Tack Tilda! 
 
Idag mår mamma inte så bra... hon mår illa och har sig... hoppas att det inte är nåt allvarligt.. Just nu bär jag lite barnvakt, när pappa har åkt för att köpa lite delar till toaletten uppe... Om ni inte vet det så sprängdes den.. typ.. hehe, nej men.. den är allvarligt sönder i alla fall.
 
Jag har en liten plan som jag ska göra här på bloggen. För tio dagar framöver så kommer det att komma upp en sanning om mig. Jag tänkte att det kunna vara kul att lära känna mig lite bättre... Inte vet jag.. det kanske kommer upp nåt ni inte vet om mig! Hoppas det... det är ju därför jag gör detta! Så första inlägget om det kommer upp i morron! Är det fredag idag? Eller? Vet inte... hehe SES! <3 :)
Liten BILD! :P

BLÖÖGGA!

Asså, idga har jag haft urtråkigt! Fast jag har ingte haft en tanke på att blogga... vet inte varför... Det var tänkt att jag skulle till Tildisen men jag hade lite annat att göra just då så kunna inte komma så tidigt, så det blev bestämt att jag ska sova hos henne istället! Mysigt! Det var längesen vi träffades nu... tycker jag! Fast jag måste komma ihåg att ta med hennes present! ( Julklapp kanske man säger)
 
Snart så ska jag åka på fotbollen för andra gången! Det ska bli kul och jobbigt.... men det kanske man för räkna med om man börjar spela! 
 
Om jag inte bloggar ikväll så är det för att jag är hos Tilda. Och i morron vet jag inte när jag kommer hem från henne... så bloggen vet jag inte, eller vet inte när nästa inlägg kommer upp... Men det tar vi sen! Ses! 
 
Fick bli en annan bild... Jag har inte liksom klivit ur pyjamasen än... <3 :P
 
 

Paranormal activity

Lite dött har det allt varit här på bloggen sista tiden... Men jag har inte vart hemma så mycket. När jag har vart hemma har jag varit sjuk... Vilket gör det svårt att blogga, men jag ska skärpa mig!

Nu så har jag precis vaknat! Har sovit hos Patricia. Vi har haft det mysigt och kollat på film. Paranormal activity.. Bra, dom är ju kända för att vara jätteläskiga, det handlar ju om människor som sätter upp kameror i huset när det börjar hända konstiga saker! Filmen är väl bra men... När man inte riktigt tror på andar och spöken så kan man tycka att det är ganska ... Konstigt... Men det är kul att kolla på hur/vad "andarna" är villiga och göra.. Vi såg tvåan igår.

På tal om igår!
Igår vaknade jag tio över elva.. Skönt att äntligen få sova ut riktigt! På Söndags morronen så mådde jag så illa så då gick jag upp halv åtta.. Och jag gick och lade mig den dagen ungefär halv tolv. Sen på julafton så vaknade jag tjugo över sex, jag var såååå hungrig så jag var tvungen att gå upp! Jag hade ju inte ätit någon under hela söndagen...

Planer:
Planerna för idag är att nu på morronen hos Paty får vi vänta och se... Inte riktigt bestämt än... Men till lunch så ska vi hem till mormor och äta. Det är vår lilla tradition! Mysigt värre! Våran familj och min lilla kusin ska vara där.. Eller ja... Kusinens föreldrar också såklart! Hehe.. Nu ska jag se om jag kan få lite liv i Patricia! Godmorgon förresten! :)


God JUL!

Jag är ledsen att jag inte har bloggat på ett tag... Jag har varit magsjuk. Jag hoppades att jag inte skulle bli smittad. Fast idag mår jag bättre och orkar fira julen! Så...det är en ganska bra ursäkt för att jag inte har bloggat..! Jag vaknade och var sååååå hungrig! Jag hade ju inte ätit sen förrgår kväll... Så min mage kurrade låss. minmage är lite konstig nu men jag kan i alla fall äta igen!...
 
Som sagt, idag är det julafton! I morse bredvid sängen låg två paket. I det ena paketet låg det en bok, och i det andra ett bokmärke. Sen när jag kom ner så låg det ett till paket där som jag fick öppna... Där i låg det örhängen! UGGLOR! jag är liksom kär i ugglor, jag har uggleringar, ugglehalsband och uggleörhängen! De är så söta! 
 
Jag vet inte riktigt hur vi ska fira julafton. Jag smittar väl fortfarande... Så ingen kanske kan komma hit. eller jo mormor kanske.. för hon smittade ju mig. Haha... När jag vaknade i morse var det första jag tänkte på, "tänk om någon annan har magsjuka nu!" Det varett under att ingen hade magsjuka idag... jag trodde att jag skulle smitta ner alla! Men ingen mår dåligt... än... Vi får hoppas på det bästa! God Jul!
UGGLOR! God jul!

JULKLAPPAR FÖR HELA FLOTTEN!

Nu så har jag köpt julklappar till mormor, mamma, pappa, Victor, Wanna, Wilgot och Tilda! Nu är jag nästan pank igen... Haha.. köpte upp kanske 1000 på julklappar i år! Men det är värt det! Jag älskar julen, mysig, träffa släkt som man kanske inte träffar så ofta och PAKET! Haha..
 
Idag när mamma och jag var i valbo så träffade vi min moster Hanna och min morbrors tjej Hanna i valbo (jag vet, båda heter hanna). De bor i stockholm så jag träffar dom inte så ofta. Ena Hannan ska snart ha barn, det är inte långt kvar nu.. spännande, jag tror det skulle bli en pojke. En ny kusin, JIPPIE! Funny! Vi pratade lite och sen så gick vi åt olika håll igen. Sen i slutet av våran shopping tur så ropade någon tant ut i högtalaren, "personal, en sjukkunnig kom till kassan i spelbutiken... Sen så upprepade hon det flera gånger. Då sa jag, " nu är det någon som har svimmat av julshoppningen" Då svarade mamma, " Ja, eller så är det Hanna som föder barn!" Jag menar det skulle kunnat vara hon, men jag tror inte det... Vet inte... Haha! Japp shoppande är jobbigt ibland! GONATT, Puss! <3
Jag ser det snöar jag ser det snöar, nu blev det JULstäming hurra! :P

Roligt eller?

Lyckad eftermiddag/kväll misslyckad natt/morgon.
 
Jo som ni vet så sov jag hos min mormor igår. Det var jättemysigt! Det är det alltid. Vi åt klyftpotatis, kött, fetaostsås. Mumsigt! Vi åt lite chips och så på kvällen, med dipp! Japp, allt var som det skulle! Men sen på morgonen när jag vaknade hade mormor fått sprungit på toa flera gången under natten... Spytt en gång! Hon tål liksom inte vissa mjölkprodukter... Fetaostsåsen gjorde henne dålig.. men ja... shit happens.. typiskt. Innan jul och allt. Vara lite febrig på julafton gör mig inget, det gör inget att spy någon gång ibland heller, men att behöva ställa in julen för att vi har blivit sjuka... Usch nej... Vi ska klara att vara frisk. 
 
Idag ska jag handla julklappar! jag har nästen inte handlat något alls! Och idag så är ju hela Sverige  i Valbo.... Hälsa mig lycka till! SES! <3
Min fina lilla bästis! 

Sååå...

Ja, vad ska man göra idag då, jo jag ska till mormor. Vi ska bara ha det mysigt och klä julgranen och äta god mat! Sen ska jag sova hos henne! Det är våran lilla tradition. Men jag ska nog dit på eftermiddagen, får se vad jag gör fram tills dess! Jo kanske julbaka lite julgodis! 
 
Jag vaknade ganska tidigt för att ha varit uppe till halv 12, tjugo i 12 igår kväll. Anledningen till det är att jag höll på med designen... och skypa med Madde... Haha... hon hjälper mig med designen. Jag tänkte, som det snart är jul, så behöver jag en juldesign! Intesant? Lite jul på bloggen måste det vara också! SÅklart!
 
JO, Tilda! Om du läser detta! Jag tycker verkligen att du ska börja i stensätra du med! Du är duktig och så blire roligare för mig! Puss! Älskar dig, saknar dig! Vi måste va nån dag! <3
Haha! Bara en random bild som jag tyckte var gullig! Ses senare! :)
 

Förresten...

Snart så kommer juldisignen upp! Håller på med den nu! Kanske blir klar ikväll tilloch mä! SES! <3

FUTBULL!

Idag var ju första fotbollsträningen!...
Det var jätteroligt! Jag känner mig ganska välkommen i laget och så! Jag ska helt klart fortsätta! Nästa gång ska de delas in i lag, till tidningscuppen! Jag och Saga kanske inte får vara med för vi är nya, men jag tänker ändå träna med dom och så..! Det känns som det är väldigt nyttigt för mig att börja på fotboll! Haha, Maddes pappa var en av tränarna. Han sa att jag bröt de andras passningslinje eller vad man ska kalla det " bra, fast det var en ny stil som ingen annan i laget har setts gjort!" Glad blev jag såklart! Till svar så fick han " Japp, jag har min egen teknink!" Ja... det är ju sant, fast han sa att jag var duktig...såååå. Det duger för mig! Men det var ASjobbigt! Sprang så jag inte kunna stå upp längre! Jag kommer inte kunna ta mig upp ur sängen i morron... Haha... det får man tåla! Snälla lagkamrater har jag med.... KOMIGEN STENSÄÄÄÄTRA! Haha... <3
Hell YEAH! :)

Tävling!

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos Cavallii.blogg.se , var med du med!! :)
Gick tyvärr inte att ladda upp en bild igen, men gå in på hennes blogg så hittar ni tävlingen där! GONATT! :)
 
 

Betyg, skolavslutning, fotbollsträning..

Tjena, i morron blire lite allt möjligt. Till och börja med i mon så ska vi ju ha skolavslutningen..  inte kul att behöva uppträda men att få sluta skolan för några veckor! Japp, det sk afixas och donas med hår och kläder innan. Sen så bär det av med packad gympaväska mot skolavslutningen. Jo, det är så att i morron eftermiddag så är första fotbolls träningen! Ska bli spännande, jag vill värkligen börja spela fotboll igen. Det är kul och man rör på sig mera. men i alla fall, så efter avslutningen så ska jag följa med Madde hem, vi ska väl hitta på något, och som det lät på henne idag i skolan så ska vi gå MC DONALDS! Hehe... Jo, jag ska åka med henne till träningen sen. Men ja... vi får våra första betyg.. AAAHH, känns spännande, men jag är inte jätte nervös, det låter konstigt men betyg, faaaann! Jag bryr mig inte om det så mycket änn. Vi går bara i sexan! Än är det inte jääteseriöst! Nu ska jag läsa lite ur min bok sen sova gott! 
Jag saknar dig så himla mycket! Puss! Kommer aldrig glömma sista dagen jag såg dig, rörde vid dig, blev puttad av dig.. haha! ÄLSKAR DIG! <3 <3 Ditt sista steg och andetag tog du 12-12-19. Elva år blev du, 11 underbara år! <3 Some die young! <3...

Jasmijn min älskling.. <3

Idag har du lämnat oss.. Men du får äntligen galoppera på de gröna ängarna, beta... Jag saknar dig otroligt mycket redan! En alldeles egen plats i mitt hjärta har du för evigt! Jag kommer att älska dig för evigt. Första gången jag såg dig, du var en fin, busig och liten söt ponny. Du var bara en liten fin ponny för mig då. Jag var också lite rädd för dig.. På ett ridläger var första gången jag red dig. Det var också första gången vi tog vårt första skutt. Jag började önska dig på lektionerna. Jag gillade dig mer och mer. Du blev min favorit, jag blev skötare på dig. Nu.. är du borta, men du är med oss ändå.. Jag älskar dig så mycket vännen! Om du bara visste. Igår var sista gången jag klappade, rörde vid dig. Jag kan inte ta in det i mitt huvud, du har lämnat jorden. Jag gråter floder med jämna mellan rum. Du är vår lilla söta, underbara prinsessa! Vi älskar dig, du har lyst upp våran värld! Puss min älskade ponny! Träffa dina gamla kärlekar! Beta så du blir så mätt! Du ska veta att vi tänker på dig! Vila i fred älskade ponny! Jag älskar dig så himla mycket! Saknar dig... <3
I LOVE YOU! JASMIJN! <3<3<3 Lilla, älskade vän.. Jag fattar inte att du är borta..! <3 <3 Vila i fred. <3
 

DAGEN VAR LÅNG..

Denna tisdag var lång... en anledning gör mig väldigt ledsen... Det känns som jag går runt med gråten i halsen och en stor klump i magen. Känns inte alls bra..! Usch jag hatar det.. Anledningen får ni veta i morron. Då händer det.. om inte annat. :(( Gonatt, jag är lite för ledsen, trött och tankarna flödar..
 
Jo förresten, jag fick en kommentar av Johanna. Hon frågar, " håller du på mest med hoppning eller dressyr" Jag går ju på ridskola och har ju ingen egen häst.. men vi tränar ju dressyr, markarbete och hoppning på de lektionerna. Jag håller nog inte "på" med något mer en det andra, fast jag går på hoppspecial och så, hoppning är kul och det är det jag vill hålla på med! Så Johanna, nu har du ett svar om du läser detta! :)

FRITT, eller ja.. typ..

Nu sitter jag i skolan och har fritt. Man kan ju kalla det fritt, fast vi slutade för kanske 5 minuter sen, men som jag, Tilda och någon mer väntar på bussen fick vi sitta kvar och göra något som vi fick hitta på själv. Och för mig så blev det blogga! Idag i skolan har vi haft tyst läsning typ alla lektioner, jag läser en bok, eller en serie som heter Afrodite. Jag läser sista boken nu. den heter typ Afrodite och ödet. Ganska bra faktiskt! Jag lånade lite böcker så jag kan läsa lite under jullovet! Jaaaaa, jullooooov! Det är gött det!
 
Jag har fått mitt google chrome att fungera igen! Det betyder att jag kan se min statestik och lägga ut bilder igen. Fast just nu så skriver på vanliga internet, så ingen bild nu heller... Men nästa gång så!
 
Efter skolan så blire hem och slappa och tagga ridningen idag. Tilda säger att det blir hoppning.. Jag har Nero. Om en Stina som rider Nero jättebra inte kan få fart på han ibland så kan inte jag göra det heller! Stina skulle ha Nero på KM och då ville han inte alls... Han var jättetråkig. Ville inte galoppera alls. Så Jojjo fick jaga Nero runt banan. Fast det gick ju inte så mycket bättre.. Men Stiba fick ett tröstpris för att Nero var så grinig. Men jag hoppas att han inte är så idag.
 
Jo, jag har tänkt att börja på fotboll. Om jag ska börja i något lag så ska det vara Stensätra... Jag har pratat med Madde och hon sa att jag jättegärna fick börja! Så det ska bli kul, ska antagligen gå på en träning på torsad och testa på. Om jag gillar det så... då blire fotboll!
 
Nu måste jag sluta skriva. Vi slutar nu om vi inte hade slutat tidigare.. så nu måste jag gå!
 
XOXO WILMA!
 

Gudmurgun!

Måndag... Igen! Men bara 4 skoldagar kvar! Sen är det jullov!!! Skköööönnnt! Ett kort inlägg men det är ju ändå nåt! Nu ska jag fixa till mig lite till och sen bege mig ut till bilen. Efter skolan taggar vi Ridning! Weehoooo! Ses<3


Dagen resultat..

Dagens resultat är jag ganska nöjd med. Wille gjorde inte som jag sa ibland, men jag kämpade på, vi kämpade på. Jag fick ganska bra kritik för vårat lilla uppträdande. Det ända dåliga var att hon tyckte jag skulle tänka mer på mina hörnplaceringar, och det håller jag med om... ibland blev det lite konstigt men, jaja.. nu är det som det är. Jag skulle kunnat gjort lite bättre ifrån mig, men det går inte att ändra på nu. En gul rosett fick jag, och en plakett. Eller vad det heter.. Nej, jag är ganska nöjd. Nu när jag har testat på dressyr så vet jag att det är hoppning jag vill hålla på med. Dressyr är lite tråkigt! Man bara rider runt runt... Hoppning så blire annan stämning. Det är liksom helt tyst i ridhuset i dressyr. I hoppning låter det mer och jag tycker det blir mer spänning i hoppning. Och om jag får bestämma så tycker jag att det ska vara lite fart och fläkt! Det ska gå lite fort. Som sagt jag är nöjd med både gårdagens och dagens ridpass!
 
Nu ska jag logga in på mailen och kolla om jag har fått en video sen igår! PUSS! <3 :)
HAHA!...

Stallet!

Idag blire ju stallet igen. Idag gäller det, min första dressyr bana ska ridas.. Lite nervös är jag, men det värsta har inte kommit än.. Ahh. Aja, jag måste vara där kanske 2 timmar innan. För det är inte bara jag som ska ha Wille. En tjej som heter Julia ska också ha han. Hon startar klockan halv tre. Jag startar en timme efter. Men jag måste vara i stallet minst en och en halv timme innan Julian startar. Jag menar, Wille ska knoppas, och ibland tar det sin lilla tid.. Men jag kan inte knoppa snyggt, de står liksom åt alla håll och kanter. Haha.. måste ta en lektion i knoppning.
 
Våran dressyr bana är ganska enkel, den är i alla fall enkel att komma ihåg. Sen gäller det ju att man inte får Blck out inne på banan.. Haha.. det kommer jag säkert få. Nej jag ska inte tänka sådär. Bara jag kommer ihåg banan så är det okej! Jag vet inte om jag ska ha vita ridbyxor... jag menar, det är inte en riktig tävling.. Det ska jag tänka på.
 
Nu ska jag hjälpa mamma med maten. Snöplogen kom nyss och skottade upp en jättestor och tung vall med tösnö... Så jag måste göra maten! Så måste gå!
 
Önska mig lycka till!...
 
XOXO WILMA!

Sista UPDATE för ikväll!

 
Nu tänkte jag inte blogga om något speciellt! Jag tänkte bara låta min fantasier och tankar flöda! Haha... nej men, jag tänker skriva lite vad jag tänker på. Jag är nervös. Vet inte varför. Kanske det är för att det är dressyr i morron... jag vet inte. Jag har Wille och jag kan själva " banan" Anna dömer tror jag.. Vet inte. Jag är inte bara nervös, jag känner mig ganska trött. Jag sålde ju jultidningar, och då måste man ju såklart dela ut vad de har beställt och få betalt. Men jag är ganska lat. Jag orkar liksom inte åka till alla och dela ut dom. Jag vet att jag är lat... men jag känner liksom inte för det alls just nu! Och andra saken som tycker mig är att en av beställningarna har försvunnit.. :O Jag vet inte alls vart den är. Det var farmors och farfars.. Jag var säker på att jag packade dom i en påse på mitt rum med de andra, och nu är de bort... Haha.. kanske inte bästa försäljaren jag är då! hah..
 
Ikväll, LÖRDAG, så ska jag min mamma och pappa kolla på en liten film. Vet inte riktigt vilken. Antagligen Pirates Of The Carribean. Jag vet att jag tjatar om det mycket, men jag lånade ju två filmer om det.. så måste ju se dom också! Men det är bra! En bra familjefilm ändå! Det är liksom komiskt och lite action. Lite vad säger jag, MYCKET! Nej jag tycker de är mycket i alla fall! Så så ser min kväll ut.. intressant va?
 
Så i morron blire tagga tagga dressyr! Jag är skitanervös! Kära gud, Wille behöver väl inte krångla i morron? Snääälllaa! Amen...
 
Hah, godnatt!
Detta är min kusin, Linn! Vi skulle göra en föreställning för våra föräldrar.. Haha.. vi dansade i samma kläder och så. Ja, vi har ju samma mormor, hon köper ofta samma kläder till oss. Fast detta kortet togs för ett tag sen..! Haha..! :) ( Hon kommer från Skåne, så vi träffas inte så ofta, det var därför vi gjorde denna lilla dina föreställning.. Hah.! <3 :P
 
 

God efterlunch

 
I detta inlägg tänkte jag berätta lite om KM och tomteland.
 
KM:
Jo, det gick super! Jag kanske inte vann men  är jättenöjd. Alec var pigg fast han hade gått 2 rundor innan. Superduperduktig!! Det var en bana på 7 hinder. På tvåan vägrade han sin första runda, tvekade andra så jag var på lite extra där! Han hoppade fint och lagot stort. Trea kom en tjej som heter Alva, hon red Benny. Tvåa kom en tjej som heter Isabelle. Eller hur hon stavas skiter jag i just nu.Hon red i alla fall Benny, hon med.. Hah.. Etta kom en jättegullig och snäll tjej! Matilda! Man kan väl säga att vi är kompisar.. Det var jättekul att hon kom etta! Så glad för din skull Matilda! Bra gjort. Hon hoppade på Kalif, han är en gammal men en pigg ponny för sin ålder! Mitt protokoll är jag nöjd med. Allt var bra på det, bara att jag ska ha lite mer tramp i stigbyglarna. Det ´var KM!
 
Tomteland:
Det var väldigt mysigt! Absolut! Men kanske inget för mig, i min ålder, det var mest för små barn. Men julstämning kan man ju säga att det var. Man kunde gå in i tomten hus, verkstaden. Det fanns en gullig liten affär. Där köpte jag en drake, en rödglittrig. Söt... Jag döpte den till Jack. Haha... han passade som en Jack! Vi åkte häst och vagn. Hästarna var jättegulliga. Pelle och Isabella tror jag de hette! De hade nästan samma färg som Alec. De var lite kraftigare.
 
De var lite om det. Så i morron så blire dressyr. Aaaaah, jag har aldrig ridit ett riktigt program förut. Ska bli spännande.... <jag ska ha Wille! Precis som jag önskat! Så ja... det skulle ha varit grönt kort kurs idag. Men av någon anledning blev det inte av. Så nu sitter jag hemma och bloggar och myser! Jag tror jag hinner blogga ett litet inlägg i morron, kanske det blir ett ikväll också! Ses!
 
PS! Nu skriver jag på almänna datorn! Det betyder bild!
My Buddy Amanda! På mitt lilla maskerad party! <3 <3 :;P
 

Tävling mm.

Ja, i morron geller det! Det är min första typ riktigt tävling! KM. Det ska bli askul och jag ska hoppa Alec! Sån tur jag har... Fast han ska gå tre rundor på 80 cm tror jag.. Så han kommer vara jättetrött, för jag ska rida han sist. Eller om man säger så här, jag ska starta sist på han. Men bara han inte bryter ihop av utmattning så är det väl bra, antar jag.. Nej, han är stark det klarar han! Så i morron åker de vita ridbyxorna på och så bär det av till stallet tidigt i mon! Jag menar, lillplutten ska ju göras i ordning. Så så är det med det.
 
Jag han hem från tomteland i tid till ridningen! Grymt! Vi hörde ju lilla VM eller vad det heter. Liksom man byter hästar och så ska man försöka ha snabbast tid, fast jag antar att man kan köra med bara stil eller både och också.. Men vi körde med tid! Jag kan säga att det gick jättebra! Supernöjd. Jag kanske inte kom " etta " men är jättenöjd som sagt. Det kommer nog upp något mer om ridlektionen sen!
 
Och om tomteland. Jag har klickat några bilder och så som jag lovade, fast jag har inte tid att lägga upp dom nu. Jag måste ju sova ut till i mon! Men jag ska berätta mer om tomteland och hur det var där och så senare i ett kommande inlägg!
 
Som ni vet nu så funkar inte min dator riktigt, det går inte att lägga upp bilder. Men ja... det går inte på mobilen, inte på datorn, så nu återstår bara våran allmänna dator här hemma. Vilket betyder att den datorn kommer jag inte åt lika lätt. Vi är ju 6 stycken i familjen och så, det är ju inte bara jag som vill ha den :P Inga bilder idag heller! CP dator om man får säga vad man tycker. Nu ska jag sova. Ha en superduperfantastisk fredagkväll!
 
XOXO WILMA! NI FÅR NOG VÄNJA ER MED DEN HÄLSNINGEN I SLUTET... ELLER VAD MAN SKA SÄGA..
 

Fredag!

Hej! Idag ska vi åka till själva tomteland! Fast först en stooooor frukost! Är lite hungrig efter gårdagens middag... Ja. Som jag är under tretton så räknas jag som barn. Och då fick jag bara välja på barnmenyn.. Det fanns
Hamburgare och pommes
Korv med pommes
Pannkakor
Spagetti o köttfärssås

Jag menar... Det är väl inte sånt man vill ha på en restaurang eller? Så... Det var bara att välja! För mig blev det korv.. Haha gott, verkligen.. :/ Aja. Strippsen var okej. Men korven var rinnig inuti, liksom blöt, så den mådde jag illa av. Till efter rätt fanns det bara glass med chokladsås... Det är också sånt där typiskt barn.! Mamma och pappa fick välja Pawlowa eller vad det heter.. Fuuuusskk! Men ja, nu är det morgon som sagt och jag tror det är dags att gå upp ur sängen, de serverar frukost mellan halv sju och nio tror jag. Hoppas frukosten är godare en middagen. Hotell rummet är jag lite besviket på men... Anledningen varför kan jag skriva när jag har en dator, det är så jobbigt att skriva på mobilen! Jag ska inte klaga för mycket! Aja. Så först:
Fixa i ordning mig.
Äta frukost
Sätta på sig varma kläder
Sen är det bara att åka till tomteland! Jag har ju aldrig varit där förut men jag hoppas det blir bra! Ses!!!:)

OXOXO WILMA! Haha...!


Hemma från skolan, nästa MORA!!

Tjena! God eftermiddag! Som alla vet åker jag till Mora idag. Så snart jag har packat och pappa har kommit hem från jobbet bär det av! Hotellet ser jag fram emot. De skulle ha ett litet bad, en god middag, frukostbuffe! BÄST! <3 Hoppas de har bastu... Och så är jag väldigt nyfiken på vårat rum... Vi får se..! Jag knäpper några bilder därifrån så laddar jag över dom till datorn när jag kommer hem, sen lägger jag upp dom på bloggen såklart! Det blir ju lite krångligare när man inte kan mobilblogga! Men jag är nästan säker på att det går att ladda över bilder från mobilen till datorn... Ibland kan våran dator krångla lite( mycket )
 
Idag var vi på LUCIAfirande i skolan. Min lillebrorsas klass hade lucia idag! De var duktiga! Tycker jag i alla fall. Tänka att det var tre år sedan våran klass hade luciaföreställningen. Alla treor ska ha det...sååå... Men i alla fall. Det var bra, fast det var en tjej som ramlade från scenen.. Jag tror att hennes ljus slocknade och då kommer det ju rök. Och då andades hon in den, och så svimmade hon... det gick nog bra men hon slog nog i huvudet rejält! Men ja... Detta är för henne! Hoppas det gick bra med dig X! Haha.. fint litet "hoppas det gick bra med dig" Jag vet inte om hon skulle tycka att det var så kul om jag skulle säga hennes namn. Jag skulle inte tycka att det var så kul. Så jag säger X. Jag menar, i fall att någon skulle känna henne... Nu ska jag fortsätta packa! Puss, ses senare!
 
Nu inser jag att det inte går att lägga upp en BILD!!! CP dator!!!!!!!!!! Usch, ska försöka fixa det. Ses!...
 

Mora färd!

Gud!! Mitt internet på datorn funkar inte... Vilket betyder att det bara blir mobil bloggning.. Och det betyder, inga bilder. Men jag bloggar och jag försöker. Jag ska fråga i morron i skolan vad som är fel.. Skit! Men nu har jag packat och i morgon bär det av till Mora! Det ska bli mysigt. Bo på hotell och äta god mat. Mamma sa att när hon hade bokat hade hon fått reda på att, det rummet vi ska bo i heter sagorummet eller nåt.. Haha, intressant! Sen på fredagen så blire tomteland! Det blir också intressant! Ikväll ska jag bara vila. En lugn och vilsam kväll. Ska vara frisk i mon i skolan vett ni! Andra planer för i kväll... NONE! Haha... Vi ses!
Juste... Finns ju inget såna där dina hälsningar i slutet på inläggen på mobilen... Såååå..

XOXO WILMA!


Tråkigt eller?

Asså, det blir ju ganska tråkiga inlägg om man är sjuk. Jag menar, det händer ju liksom inget speciellt när man är hemma och är sjuk.... SÅÅÅ Jag tänkte göra en enkel tävling! Det gör till så här.
 
1. Först så länkar man denna bloggen på sin egen blogg.
 
2. Sen lämnar man en kommentar att man är med i tävlingen.
 
3. Sen så är man bara med!!
Jag kommer att lotta ut en vinnare som vinner en länkning här på bloggen. Jag har dålig fantasi..men det är en liten tävling i alla fall! LYCKA TILL!
 
 
Nu blire bara ett collage med fina minnen! <3

Rubriken?

Ni vet att jag har svårt för att komma på rubriker.. Men i alla fall. Jag hade tänkt att slänga in ett inlägg nu... Såhär på kvälls tid... Jag kom på en sak som inte gjorde mig så speciellt glad. Jag håller på att göra en sak på slöjden åt min mormor. Fast på Fredag åker ju våran familj till tomteland... och på fredagar är våran slöjd.. och det är sista slöjden för år 2012. Då hinner jag inte jag ta hem julklappen.. Jag vet inte om ni förstår vad jag menar men för att sammanställa allt. Jag är borta sista slöjden, har ingen julklapp till mormor = KÖRT! Fast det ska ju julhandlas till alla just nu.. Till, mamma,pappa, victor,wanna,wilgot, mormor, tilda, jasmijn, alec, patricia, lisa. Alla ska ju ha. Fast jag ger bara till dom som har funnits där för mig. Stöttat mig, gjort mig glad liksom. Jag skulle vilja ge till alla mina vänner, och hela släkten, fast jag är ju inte så rik...så. Jag har precis ätit lite av min kära choklad glass! MUMS. Pappa ska handla. Undrar om han handlar halstabletter... Nej, det är ett annat blogginlägg... Oh nu kom de! Ses ;)
Wilma bjuder....dadadada!!!

Bara lite random bilder! <3

 
Lite fel håll då, men det är little Bertil! Puss! Saknar dig otroligt mycket! <3 <3
Summer! <3
Lilla/stora Julia! Saknar dig mycket! <3
På den tiden fick man äta godis.. För de som inte vet så har jag valt att inte äta godis på ett år! Vad jag är dum..
Sista bilden. Det var nog på en hoppträning. Inget speciellt! Men en sak är säker. ALEEEC! <3
 
 

Glaaasss!

Jag älskar glass! Fast vem gör inte det. Eller jag gillar inte glasstårta... vet inte varför.. smakar..konstigt. Jag gillar chokladglass! Det är den godaste glassen tror jag. Jag brukar inte äta det men ja... när man är sjuk blir man bortskämd. Som jag sa igår att jag skulle skicka pappa för att handla. Jag bad han köpa halstabletter. Det gjorde han bra. Men glassen, jag bad han köpa någon liten glass som jag kunna ha idag och äta på. Men., han köpte en stor bunke med chokladglass! Fast jag klagar ju såklart inte!
 
Midsommar! Nu så lägger jag bara upp kort på sommaren.. Det kommer nog vara tvärt om, på sommaren kommer jag att lägga upp vinterbilder! Haha...
 

Pappor glömmer...

Nej.. jag sa till pappa igår att jag ville he halstabletter. Då sa han " Jag tar det i morron när jag ska handla" Ok sa jag då. Nästa dag när han har varit och handlat så har han inte köpt något... Haha.. han glömmer bort sjuklingen och handlar allt annat mellan jord och himmel förrutom halstabletter! Så nu tänker jag tvinga iväg honom att köpa lite glass och halstabletter. Så jag har tills i morron. Jag blir nog hemma då med... Trrröööök! Men ja... på tal om glass. Alla i skolan fick nån glass idag. Den såg inge god ut.. men ja. Det är ju trots allt nobeldagen idag... Skolan ska väl försöka att bjuda till lite.. Fast det såg ut som de inte lyckades. Men aja.. det kan ju ha varit av något annat skäl, så jag ska inte säga nåt.. Men om det är någon i klassen som läser detta så säg gärna vad det var ni höll på med. Och jäklar! Det är 10:de December idag. Shit. Ja men.. nevermind.. Nu ska jag försöka sova.. jag kan inte sova på dagarna. Fast idag lyckades jag faktiskt sova i 1 och en halv timme! Mitt huvve höll på att explodera!! Som nu.. Haha.. Ses! <3 :)
 
 
Nice bild Tilda! PUSS! <3

Dåligmorgon..!

Nej.. jag är sjuk. Jag är så hääääär förkyld... :( Jag var ju sjuk för bara någon vecka sen... Usch! Så nu sitter man hemma i sängen och nyser... Haha... Alla har nog roligare än mig idag. Nej. Det är ju ridning.. Och om jag inte mår bättre på eftermiddagen kan jag ju inte rida.:( Hoppas jag mår bättre för det är sista ridlektionen den här veckan.. På fredag är jag ju på hotellet i Mora. Nu ska jag kolla på film. Andra filmen för idag faktiskt. När jag vaknade i morse kollade jag på kronjuvelerna.. Ganska dålig... men sorglig. För ni vet, när man vaknar på moronen när man är förkyld. man är täppt i näsan. Och har ont i halsen... då är det inte så kul att sova.. Nu så ska jag kolla på pirates of the carribean. Haha... Jag har inte sätt första filmen så.. om man har tråkigt ska man ju försöka underhålla sig. Intesant? Japp. Hare bra i skolorna! Kom ihåg att njuta av skolan... För hemma är det inte så roligt.. om man är sjuk asså.. ;)
Haha! Kommer ni ihåg denna bild buddysar! <3 <3 Bilden var på min inbjudning till min halloweenfest! KYSSAR!

Mår ni bra?

Japp, som sagt mår ni bra? Jag mår ganska bra faktiskt! Har lite ont i halsen men det överlever jag. Förlåt om jag inte har bloggat, men som ni vet så går det inte att mobilblogga och så.. Och när jag inte har tillgång till en dator så   kan jag inte blogga. Och orsaker till att jag inte har bloggat är att jag var på badhuset igår med Lisa. Det kom lite oväntat.. det var inte riktigt planerat. A.. men i alla fall, sen efter vi var där så skulle jag sova hos henne. Så vi åkte hem till henne och myste och kollade på film. Vi kollade på pirates of the carribean, och efter som jag är lite efterbliven så har jag inte sett en hel film förrut. ( om pirates of the carribean i alla fall) fast dom är bra. Jättebra faktiskt. Jag gillar Johnny Depp. han är så duktig! Men aja.... En liten tjejkväll kan man säga som jag har längtat efter! Vi är inte så ofta så när hon kan och jag kan så är det väl kul att ta chansen. Dagen efter så var jag kvar hos henne till 3 på eftermiddagen ca. Sen åkte jag hem för jag skulle göra ett nytt försök med ett pepparkakshjärta... Mitt förra gick ju söner. Och det gjorde även detta som jag gjorde idag. Jag kom på att jag bakade de lite för tjocka.. Men ja.. sen var det bara att ge sig av till gröntkortkursen.. Såå.. så har min dag varit. Och jag har ont i halsen, huvudet, nyser som en tok, kan inte andas... Japp.. det är tydligen dags att bli sjuk igen.. Nej jag var ju bara sjuk för någon/några veckor sen.. Det för inte hända igen! USCH! Men ja.. jag kna inte hjälpa hur jag mår... Den här veckan så har jag även blivit tvingad att åka till tomteland med min familj. Fast ja.. jag ska inte säga något. Det är inte alla som för åka till något annat ställe. Det finns till och med dom som inte har något familj...! Så ja, jag ska hålla tyst. Men dit ska vi åka på frdag tror jag. Ska sova på hotell och så.. Så jag är ledig från skolan på fredag! Jippie! eller ja, jag vill inte missa musiken eller slöjden. Man kommer efter i allt! Musiken kollar vi på en film. Den är bra. The Guardian eller vad den heter. Jag vill se slutet på den och så.. slöjden vill jag bara inte komma efter i.. det man nu håller på med..! Jag missar ridningen på fredag... Vi skulle ju göra något speciellt sista gången. Då skulle vi ha så att man byter hästar. Alla hästar som går på lektionen kommer ridas av alla ryttare! Jag har gjort det en gång tidigare. Kul ändå..! Men det missar jag. Sen nästa helg då så taggar jag tävlingar. Lördagen KM! (hoppning) och söndagen lingondressyr. Det ska bli spännande! Nu måste jag sova! Får se om jag orkar upp i morgon.. Om jga är sjuk eller något får vi veta då.. Fortsättning följer... damdamdamdaaaa..... ;p
 
Goodnight!

Godmorning!

Hur är det idag då? Jag mår ganska bra, har lite ont i halsen men det får jag överleva! Jag vaknade nyss efter en lång sjön natt. Igår kväll så mös jag framför tv:n med familjen. Kollade när Awa vann! Hon är ganska duktig för att vara så ung! Nej, men jag hejade på henne. Idag tror jag det blir lussebullsbak.. fast jag vet inte säkert. Nej min lördag är inte så intressant en... har inget bestämt. Jag ska antagligen skriva på Chanterelle en liten sväng. Den måste ju bli klar någon gång. Igår skrev jag om en blodig sockerskål. Haha.... har lite dålig fantasi..
Nu ska jag äta frukost, kanske slå en pling till en kompis senare. har tröök! Ses senare! Puss! <3
Haha! Vacker familj... ;P

Fredagar är väl bäst?

 
Idag är det fredag! igen.. veckorna går fort. Iallafall så gjorde denna vecka det. Jag gick i skolan som vanligt hade slöjd och musik. På musiken så övade vi på Jingle Bells som vi ska sjunga på julavslutningen..! haha.. där ska vi 6or stå och sjunga barnlåtar.! haha.. aja. Det var tydligen det bästa vi kunde komma på. Fast vi tjejer i våran klass önskade MIsteltoe eller Christmas love, och Santa claus is coming to town! Alla med Justin Bieber. Och såklart så gillade inte killarna det alls... jag fattar inte var´för ändå? Justin Bieber är inte så dålig! Tycker jag iallafall. Bättre en Jinglebells.. Men jingle bells fick det bli. Men ja... jag och Madde sjöng lite vid pianot också. Sen kom Tilda in ibland och hjälpte oss på de höda tonerna i Someone like you.. Haha! Toppen Tilda! Det behövdes! Haha! Sen så har det varit lite jobbigt efter skolan. Eller ja.. Det har varit så mycket att jag inte har hunni med bloggen iallafall. Jag bakade tårta till teorin idag. Ja, om man ramlar av ska man ta med sig tårta, så jag tog med mig tårta.. Fick bli en vanlig tårta. Men jag fick ganska bra kritik för den ( om de inte ljög så...) Sen så ja.. Har det bara runnit på.. Livet ni vet...! Nej så.. jag har inte hunnit blogga i alla fall. Min mobil har fått något CP-rus. Den vill inte ens blogga alls... Hade tänkt att blogga lite hos mormor idag.. men då ville den inte det heller. Nog med att den inte vill lägga ut bilder... Det har jag acepterat med att inte kunna blogga alls. Jag menar, mobilbloggning är det jag hinner med mest. Men men. Livet leker. Nej nu ska jag mysa lite med familjen. Det är ju fredag! Ha en toppen helg!! <3 ;)
 
Bilden togs en SOMMAR för några år sedan! Puss på er! <3
 

Pepparkakor!

Idag följde jag med Tilda hem. Till hennes pappa då. Och Ida och Stina var också med. Vi träffade Ida som tänkt och sen när vi hade kommit hem så kom Stina. Vi åt mellis och ja, pratade. Men sen så nämde Stina nå jäkla bakplåtspapper eller vad et heter. Vi hade glömt att köpa bakplåtspapper! Vi skulle ha gjort det på vägen hem från skolan. Japp, så vi var tvungen att springa till Enen och köpa lite. Vi bakade och hade kul. Eller jag hade det i alla fall! Stora fina pepparkakshjärtan blev det. Fast min gick sönder... haha.. det händer alltid mig. Klart det var tråkigt men det gör mig inte så mycket. Tack för den roliga tiden tjejer!! Jag skulle ha lagt upp en bild via mobilbloggning, fast.. min mobil tillåter inte att jag lägger upp bilder. Så mina mobilbloggningar blir inte så roliga. Asså inlägg blir automatiskt bättre med bilder! Sååå.. ni får en annan bild! Puss och kram!! <3
 
Liten bild men ja... göttigott i allafall! <3 ;P
 

Fritt! Vad är detta???!

Helt otroligt! Vi har fritt i skolan igen! Det har vi haft ganska mycket på sista tiden. Och ja, jag har inget emot det! ;)
Men idag så taggar jag (inte) grönt kort kursen. Det är tråkigt att sitta stilla i 3 timmar. Vi gör ju ingat annat en att prata. Fast jag måste gå kursen om jag vill börja tävla. Men det är ju såklart bra att jag lär mig lite. Kan ju vara bra att veta om man ska kasta sig ut på tävlingsplatsen! Men ja, jo och gå gärna in på NORAS blogg.( En i min klass)
Nu så sitter vi inne och bloggar. Typ alla tjejer gör det. Jo vi fick gå in tio minuter tidigare för det var så kallt ute! Och det var tur. Och ja, det är svinkallt ute! Jag vill att det ska vara lite snö. Så mycket så man kan åka i backar och så. Jag vet att jag kan vara lite barnsligt, men jag lever livet i alla fall. Sen så behöver det inte vara så kallt ute. Nu ska lektionen börja! BYE! <3
 
The Grudge! Spookyyy! BUUUU...:P

Tja..

Det är alltid så svårt att hitta på rubriker.. Jag har svårt för det. Men ja, nu har jag kommit hem och ätit och nu sitter jag i soffan och kollar på julkalendern. " Onej min ökenråtta har rymt,Peggy, jag kan inte hitta henne någonstans. Vet du min pappa har en orm, den äter råttor levande" Haha.. som det gjorde det bättre. Fast jag kollar inte på julkalendern, sitter bara framför tv:n och bloggar. Men aja.. Wanna var jätteduktig. Hon har bara ridit lätt 1 gång förrut, och hon gör det jättebra. Stolt över henne. Men hon är lite rädd, men det går ju oftast bort efter ett tag. Hoppas jag... Nej men, ja. Nu ska jag duscha göra min jäkla läxa. Sen ska jag mysa framför tv:n eller datorn rättare sagt. Jag kollar på en serie. Eller ja, jag kollar bara på den för att min favorit skådespelare är med där. Nu ska jag sätta igång så det blir kväller snart. Eller så tidigt som möjligt! Puss och kram skummbanan! <3 
 
Vi får inte ens gå på toa riktigt i skolan mer. Det är nå problem med vattnet, och då skulle vi " spara " på vattnet. Så om vi skulle gå och kissa så fick vi inte spola, utan att om jag skulle gå och kissa till exempel så får jag inte spola, och så säger vi att Tilda ska gå och kissa efter mig, då måste hon göra sitt i mitt. Ofrächt jag vet... Många skolor fick vara lediga för att de inte hade nå vatten. men vi får inte ens gå på toa riktigt.! Varför får vi inte vara lediga om vi måste spara på vattnet och inte få gå på toa riktigt???!! Aja, Nattinatti! Sov så gott...

Gårdagens ridpass

Japp, igår var det ridning! Jag fick reida Nero. Jag var inte så pigg på han när jag åkte dit men han skötte sig ganska bra. Han är en bråkig ch bitande ponny. Och lat för den delen. Fast han är skön att rida. Det jobbigaste med han är att han är så dum. Nej det ar lite att överdriva, men han kan vara DUM ibland. Bits och sparkar ibland. Fast jag tycker att han har blivit lite gladare sen han fick flytta in i box. Ja, uppvärming gick toppen, han växte inte fast en enda gång, inte riktigt i alla fall. Till uppvärmning skulle vi göra en volt vid A och en volt vid C i tav, men samma sak i galopp. I slutet av den övningen i galoppen så gjorde han som jag sa. Fast det kan bero på att jag smällde till han riktigt ordentligt. Men det kan man behöva göra ibland. Nu ska jag till stallet och ska leda min lillasyster när hon rider. Hon har äntligen börjat rida ia en riktig grupp. Hon är nybörjare men hon är duktig. tycker jag i alla fall. Ses senare!!! <3
 
Bilden togs efter en skolavslutning för några år sen. Sitter och äter tårta när mamma drog fram kameran. Det var lika bra att lipa! :P Fast en liten solbränna ser man under mina miner. SOOOOL! <3

Skype och kortfilm

Hej! Nu sitter jag ocj skypar med Ptricia Saga Tilda och Amanda. Vi håller på att göra en kortfilm till skolan. Denm ska vara om fullisar, knarkare och rökare och sånt där. Det låter konstigt men det ska bli kul! Det endå jag vet är att jag ska spela fullis! Haha.. Nej ett kort inlägg! Men det är något i alla fall! KYSSIS! <3
 
 
Det här vet jag inte hur längesen detta var.. Men Japp. Minnen!

Tävling mm.

Tjena! Nu sitter jag i skolan och bloggar. Ibland har vi bästa läraren! BRITT. Vi fick vara inne på rasten för det var kallt. Så... Jag tänkte slänga in ett inlägg nu. Tiilda sitter bredvid och bloggar. Men som jag inte hade skrivit något inlägg i morse så... då passade detta bra. Jo! Roliga nyheter. TILDA vann en tävling om att bli veckans blogg. Eller nåt, Jag var med också men Tilda vann. GRATTIS TILDIS! Det är kul att du har blivit en såååå häääär duktig bloggare! Så stolt, haha... Nej, men jag som är en så duktig författare ska skynda mig att skriva lite på boken jag håller på med... Haha.. Nej men seriöst, jag håller på att skriva en bok som heter Chanterelle. Den är långt ifrån klar.. men jag försöker.! Nu ska jag skriva lite på den.. ses!
 
 
Klassrumsfotografering. Stolt fotograf här! 
 

Trökig dag..

Ja, idag har inte varit min favorit dag precis.. Jag har haft såååå tråkigt! Fast jag har hunniot lämna lite kakor och packat jultidingar. Så nu slipper jag det i alla fall. Jag åkte till mormor nu klockan 4 tror jag. Runt. Och vi skulle kolla på ett program hon hade spelat in.. Och då funkade inte tv:n.. Usch, vi höll på i säkert en timme. Men sen tryckte jag igång den på någon knapp. Jag är helt säker på att jag tryckte på alla knappar på den där förbaskade dosan, men jag hade väl tur att den startade. Jag tror jag är lite bättre på datorer än tv apparater. Det har varit min dag. En tråkig dag. Men min bästa bästis Tilda har ändå försökt vara lite social med mig. Hon är i globen med Ida, Stina och Matilda tror jag. Det är ju den här häst grejen... Skulle gärna ha gått dit, eller åkt rättare sagt, men ja... Nej, men jag förstår om Tilda inte ville smsa med mig när hon är i globen. Det är ju inte alltid man är där. Shoppa, kolla på tävlingar! KUL! Hoppas ni hade det super..! <3 Godnatt. Det blir tidig kväller för mig idag. BYE!
 
Denna bild togs nog förra sommaren.. ÅÅÅH Sommar!! <3 <3

Hello!

Tjena! Idag vaknade jag klockan halv 6... Jag kunna inte sova. Fast jag är inte ett dugg trött så det är lugnt. Igår fick jag upp julstjärnan i fönstret. Så det lyser rött i rummet, lite julstämning blev det allt. Jag har bytit lakan och täcke, ja hela sättet. Jag har ett täcke med tomtar på och så har jag randiga kuddar. Det låter lite konstigt men det blev ganske bra i mina ögon. Och sen så har jag en röd filt på sängen. Lite jul måste man ju ha. Nu har jag precis ätit frukost och pratat/bråkat med VICTOR... Japp det var min morgon! Skönt. Och jag bet om ursäkt för dålig update igår.. <3 
 

Lördag morron!

Hej bloggen! <3
 
Det är äntligen lördag! Och i morgon är det första advent! Ibland får man riktig julstämning! Fast det snöar så mycket så det är svårt att göra något. Komma ut och göra nåt! I våran familj så har vi paketkalendrar. " Tomten " kommer och lämnar ett paket i våra kalendrar varje dag! Fast jag får bara på helgerna. Om jag skulle ha haft varje dag så skulle " Tomten " behöva lämna 94 paket! Asså det är sjukt. Fast alla barnen skulle ju få ett paket varje dag. Fast nu krymte ju paketen lite eftersom jag bvara får på helgerna. Slut tjatat för idag om paket. Jag fick i alla fall fyra nagellack! Aja! Kommer väl en update mer idag. Nu ska jag äta frukost. PUSS <3
HAHA maffiga familjen då! Wanna ser bestämd ut! Victor med för den delen. Jag ser ut som ett långt pucko. och Wilgot är ledsen..

RSS 2.0