Bra och Dåliga nyheter!!

Bra!

De bra nyheterna är att vi klarade grönt kort provet! Otroligt skönt. Idag skulle Bengt lägga ut på TBD-n att vi hade grejat våra licenser och allt det där man behöver. Vi har ju inte kunnat anmäla oss till tävlingen förrut, för det kostar pengar och man måste ju ha licenser och allt det där. Men det är bestämt att jag ska tävla Casino på ponnytävlingen nu den... 16 tror jag. Spännande! Det ser vi fram emot.
 
Dåliga

Jag kan inte vara med på ridningen. Eller jag borde inte för att jag var hemma från skolan idag. Jag hade feber i morse. Jag tror jag skulle ha orkat. Förresten Tilda, har vi markarbete eller hoppning idag? Kna du svara om du läser detta? Det är dom riktigt dåliga nyheterna. Sen är det väl tråkigt att jag är sjuk. Jag menar,  om jag inte hade varit sjuk så skulle jag ha kunnat rida!!! Usch...
 
Min dag

Jag har väl inte gjort så mycket. Jag har suttit på köksstolen hela dan och skrivit saga. Är på sida 41-42 någonting sånt. Jag kommer någon vart i alla fall! 
Jag åt kyckling till lunch och så åt jag glas precis. Jag har ingen feber längre och jag mår bra... typ.. Lite snorig och så. Men  det kan man leva med!
Just nu skypar jag med Madde igen. Haha! Vi skypar typ alltid... Aja.. Jag klagar inte. Tur att hon vill prata med sjuklingen!
Ha en bra helg allihop! Superduperbra! För det ska jag ha!! 
<3<3<3
This is my love!!! <3 <3 KYSS :D

Kommentarer
Postat av: Hästentreprenörerna

Lycka till på tävlingen! :)

Svar: Tack så mycket! :D
Wilma Svärdström

2013-02-01 @ 17:58:58
URL: http://hastentreprenorerna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress/hemlis: (endast jag kan se)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0