Idag är det RIDNING!

Äntligen hoppning igen! Snacka om att jag har längtat. Tilda och hennes pappa kommer och hämtar mig idag, klockan 4 tror jag att det var... Glömmer fort... Hehe..
Idag gick jag hem från skolan med Maja. Vi snackade hela tiden. Inte en tyst minut blev det. Men det är skönt antar jag. Jag hatar den där tystnaden. Den långa pinsamma tystnaden. I alla fall med dom man inte brukar va med. Som med Maja t e.x Maja och jag brukar inte vara eller nåt. Men hon är en jättesöt fin tjej, med en bra personlighet. Men med Tilda därimot. Vi snackar hela tiden, bokstavligen. Nej, men med dig Tilda så blir det inte den där pinsamma tystnaden, som det kan bli med vissa!!
 
Idag på slöjden så satt jag, Tilda, Maja och patricia vid samma bord. Vi stickar på slöjden nu, om jag inte har sagt det, som sagt JAG glömmer fort, men ja... Och då kom vi på massa program om stickning, eller vi gjorde om program och döpte det till något med stickning att göra.... Haha.. KNÄPPT, hehe.. Som typ " Så ska det låta " Det blev " Så ska det stickas " Och typ " Stickorna of the Caribbean.." Haha... nej, vi prata lite om en människa som först sa detta. " Om man skrattar lever man längre" men det är ett problem.. OM det är sant. Då kommer Tilda och jag leva för evigt... Känns ju lite jobbigt kanske... Nej, jag skulle inte ha något  emot att aldrig dö, med dig Tilda. Bara du skrattar ditt härliga skratt.
 
Nu ska jag duka av, för jag har ätit mellis, sen ska jag bara byta om och dra iväg till stallet. Hoppas på en toppen lektion med Casino idag!
 
Jag tänkte bara länka lite bloggar i detta inlägg. Till bra bloggar jag läser, menar jag. Lite tips!
 
Idas Blogg
Tildas Blogg
Nellies Blogg
Patricias Blogg
Majas Blogg
Och två tjejer som heter Wilma och Emma!
Saras Blogg
 
Tryck på deras namn för att komma till bloggarna! Lite otydligt bara! Ha en super Helg!
 
Och förresten! I morron blir tidningscuppen. Jag kommer inte kunna blogga på HELLLAAA dan i morron. Om ingen ynnka liten mobil bloggning såklart. PUSS <3 :)
McDonalds vettu! <3
 
 

Kommentarer
Postat av: Tilda Åkesson

Å vad gullig du är! Men om ordspråket stämmer lever vi för evigt. Haha ♥

2013-01-19 @ 10:30:42
URL: http://tildaakesson.blogg.se
Postat av: Ida

Tack för länken ♥

2013-01-19 @ 10:53:53
URL: http://idawoxliiin.blogg.se
Postat av: Sara Fryk

Tack för länken :))

2013-01-21 @ 21:55:53
URL: http://sarafryk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress/hemlis: (endast jag kan se)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0